Зустріч з головою Корейського освітнього центру

20 травня 2021 року ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди Ю.Д. Бойчук зустрівся з головою Корейського освітнього центру в Україні, паном Кім Кйонг Таком.

Під час зустрічі були окреслені основні шляхи співпраці у напряму промоції корейської мови в університеті, обговорені можливі шляхи впровадження академічної мобільності між нашим університетом та корейськими закладами освіти. Гості корейської делегації ознайомилися з культурою козацької звитяги, що представлена у науково-освітньому центрі українського козацтва імені Г.С. Сковороди, відвідали університетську археологічну лабораторію.

Наприкінці зустрічі гості були запрошені оглянути історичну виставку в музеї ХНПУ імені Г.С. Сковороди. На факультеті іноземної філології корейська делегація ознайомилася з організацією освітнього процесу та роботою культурних центрів.

Сподіваємося, що процес стартових перемовин завершиться підписанням договору про співпрацю між Корейським освітнім центром і ХНПУ імені Г.С. Сковороди!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.