Засідання Виконавчої ради від 8.04.2024 р.

8 квітня відбулося чергове засідання Виконавчої ради ХНПУ імені Г.С. Сковороди, яке проходило у змішаному форматі. Про психологічну допомогу співробітникам і здобувачам освіти університету доповідала керівник психологічної служби І. Дорожко, яка особливу увагу приділила важливому аспекту роботи підрозділу з організації системи заходів, спрямованих на забезпечення умов для стабілізації емоційного та психологічного здоров’я людини в екстремальній атмосфері перманентної загрози, визначила подальші напрямки роботи психологічної служби для співробітників університету та здобувачів освіти тощо. 

Старший інспектор відділу кар’єрного зростання О. Савченко висвітлила пріоритетні напрямки профорієнтаційної роботи усіх факультетів, відділу аспірантури і докторантури, а також інституту підвищення кваліфікації педагогічних працівників і менеджменту освіти. Доповідачка звернула увагу на різноманітність форм профорієнтаційної роботи залежно від цільової аудиторії та запитів, сформованості ціннісної картини, викликів, ринку вакансій і освітніх потреб регіону. Це зустрічі із випускниками ліцеїв, батьками та вчителями, із здобувачами освіти із закладів передвищої освіти, презентації факультетів і університету, онлайн-екскурсії, методичні вебінари та гостьові лекції, консультації щодо вступу до бакалаврату й магістратури, консультації з англійської мови щодо підготовки до вступу в аспірантуру, профорієнтаційні тренінги, рекламна активність у соцмережах, освітнє волонтерство Сковорода-хабу, сертифікація вчителів початкових класів тощо.

В. Борисов – проректор з навчально-наукової роботи - говорив про консолідацію зусиль колективу університету з оперативного усунення наслідків чергової атаки ворога на інфраструктуру міста, а також окреслив кілька питань організаційного характеру.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.