Засідання Виконавчої ради від 19 квітня 2021 р.

19 квітня 2021 року у дистанційному форматі відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням проректора з навчально-наукової роботи університету Володимира Борисова.

Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:

1. Про результати проведення ректорських контрольних робіт на факультетах університету (І.В. Єсьман);

2. Про результати роботи кваліфікаційних комісій університету (Р.І. Шабанов; Л.В. Пузанова);

3. Про зміст підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Соціальна робота» (М.П. Васильєва).

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна розповіла про зустріч членів організаційного кабінету з підготовки та проведення заходів щодо відзначання 300-річчя з Дня народження Г.С. Сковороди на державному рівні.

Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко подякувала директору студмістечка Тетяні Чернік та співробітникам адміністративно-господарської частини за проведення весняного упорядкування території гуртожитку № 3, у межах проведення екологічної акції «Чисте довкілля», та анонсувала проведення найближчим часом акції весняного благоустрію, висадження саджанців дерев на території університету.

На засіданні виконавчої ради розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.

✅ Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 26 квітня о 10:00 в онлайн режимі.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.