Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 25.10.2021 р.

25 жовтня 2021 року у Сковородинівському університеті відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості). Зустріч пройшла в офлайн форматі, за участі проректорів, деканів факультетів та керівників структурних підрозділів вишу.

Виконавча рада розглянула низку важливих питань життєдіяльності університету.

Про результати вступної кампанії 2021 року розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Тетяна Гуцан. У своєму виступі Тетяна Григорівна акцентувала увагу присутніх на аналізі організації та особливостях вступної кампанії, охарактеризувала конкурсну ситуацію відповідно до категорії вступників та відповідно до обраних ними освітніх програм.

В обговоренні до виступу були визначені плани щодо профорієнтаційної роботи на 2022 рік та окреслено ключові напрями співпраці факультетів з базовими загальноосвітніми навчальними закладами.

Про організацію і здійснення самоаналізу освітньої програми «Дизайн» доповів декан факультету мистецтв Анатолій Губа, який поділився попередніми висновками акредитаційної комісії. Анатолій Васильович поінформував про роботу професорсько-викладацького складу та гаранта освітньої програми з обґрунтування її унікальності, підготовки до акредитації, оголосив оцінку експертної групи щодо якості кейсів і силабусів, взаємодії зі стейкхолдерами тощо.

З інформацією про оцінку освітньої програми виступила директорка центру ліцензування, акредитації і контролю якості освіти Ірина Єсьман.

У ході засідання виконавчої ради розглядалися питання, зокрема, щодо організації освітнього процесу в університеті за умов продовження карантину, наукових, виховних та профорієнтаційних заходів структурними підрозділами. В контексті останнього декани розповіли про роботу факультетів університету з профорієнтації серед випускників закладів середньої освіти. Так, стало відомо про проведені профорієнтаційні заходи на факультетах: майстер-класи, відкриті онлайн-лекції, крос-форуми, онлайн-екскурсії, методичні семінари, воркшопи та інші профорієнтаційні івенти.

Зустріч відбулася з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

 Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 1 листопада о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.