Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 17.01.2022 р.

У понеділок, 17 січня 2022 року, відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора Юрія Бойчука. Традиційно зустріч розпочалася з урочистих привітань та нагороджень. За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди ювілею почесною відзнакою Сковородинівського університету були нагороджені:
  • Альона Ємець, канд. пед. наук, доц. кафедри теорії і методики викладання філологічних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті, факультет початкового навчання;
  • Олена Масюк, канд. пед. наук, доц. кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті, факультет початкового навчання;
  • Алла Козлова, канд. філол. наук, доц., доц. кафедри зарубіжної літератури та слов’янських мов ХНПУ імені Г.С. Сковороди, Український мовно-літературний факультет імені Г.Ф. Квітки-Основ'яненка.
Вітаємо сковородинівців із почесними відзнаками, зичимо їм міцного здоров’я, оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень та нових здобутків у роботі й наукових пошуках!
Під час засідання члени Виконавчої ради обговорили низку актуальних робочих питань. Ректор Юрій Бойчук поділився з присутніми результатами робочого візиту до Міністерства освіти і науки України, розповів про стратегічні плани, ідеї нових проєктів та закцентував увагу на нових можливостях для наших студентів. Зокрема, стало відомо, що влітку 2022 року здобувачі вищої освіти отримають чудову нагоду пройти літню виробничу практику на березі Чорного моря, у одному із найкращих дитячих оздоровчих таборів країни.
Очільник вишу також звернув увагу членів Виконавчої ради на важливості забезпечення та реалізіції заходів з протипожежної безпеки в університеті. Юрій Дмитрович зауважив, що це важливе питання стосується всіх без винятку, оскільки недотримання правил протипожежної безпеки ставить під загрозу життя людей.
Проректор з науково-навчальної роботи Володимир Борисов нагадав, що відсьогодні освітній процес в університеті відбувається за змiшаною формою навчання. Ознайомитися із Наказом N 5- од «Про поновлення навчання в унiверситеті за змішаною формою організації освітнього процесу» можна на офіційному сайті ЗВО.
Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:
1. Про організацію та здійснення самоаналізу освітньої програми «Біологія та валеологія в закладах освіти» (проф. Людмила Харченко);
2. Про роботу Ради молодих учених університету: стан та перспективи (заступник голови Ради молодих учених ХНПУ імені Г.С. Сковороди Ярослав Скидан).
На засіданні Виконавчої ради розглядалися інші актуальні питання, з яких прийнято узгоджені рішення та дано відповідні доручення.
✅Наступне засідання Виконавчої ради відбудеться 24 січня о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.