Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 13.12.2021 р.

13 грудня 2021 року засідання Виконавчої ради (Ради з якості) розпочалося з урочистих привітань іменинників. Ректор Юрій Бойчук особисто привітав з ювілеєм викладачку кафедри практики англійського усного і писемного мовлення Жаннетту Юр‘єву та нач. юридичного відділу університету Олену Тарасенко. За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди ювілею, іменинники були нагороджені почесною грамотою Сковородинівського університету.

Під час засідання говорили про актуальні робочі питання, плани на новий семестр, про підготовку до випускного магістрів, міжнародну проєктну діяльність вишу, профорієнтацію, про вакцинацію та продовження дистанційного навчання до нового року. Ректор Юрій Бойчук висловив свої сподівання, що новий семестр у Сковородинівському університеті розпочнеться вже у змішаному форматі.

З доповіддю про підготовку до випуску магістрів виступили: проректор з науково-навчальної роботи університету Володимир Борисов, керівниця навчального відділу Світлана Ворона, проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко.

Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна ознайомила присутніх із новаціями в процедурі присудження (позбавлення) наукових ступенів, що були затверджені у Постанові Кабінету Міністрів України від 17 листопада 2021 року № 1197.

Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко розповіла про можливість пройти вакцинацію у нашому ЗВО. Зокрема, вже у четвер, 16 грудня з 9:00 до 13:00 в університеті (вул. Валентинівська, 2, каб. 105) відбудеться щеплення мобільною бригадою першою та другою дозою вакцини (Pfizer BioNTech; Moderna; AstraZeneca; CoronaVac).

Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 20 грудня о 9:30.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.