Засідання виконавчої Ради 30.03.2020

Традиційно, щопонеділка, у ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбувається засідання Виконавчої ради (Ради з якості), під головуванням ректора акад. Прокопенка Івана Федоровича. На період карантину, засідання триває в режимі онлайн за участі проректорів, деканів та керівників підрозділів.
Ректор здійснив онлайн-спілкування з деканами, які прозвітували про роботу всіх факультетів в умовах карантину. Вони зазначили, що навчальний та робочий процес відбувається за допомогою онлайн-додатків, так само відбувається комунікація зі студентами та науково-педагогічним складом.
До переліку основних питань, винесених на розгляд членів Виконавчої ради були: вирішення поточних завдань та викликів, які постали перед університетом в період карантину; організація навчального процесу; дотримання норм безпеки.

Нагадуємо, у зв’язку із постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», на виконання наказу Міністерства освіти і науки України «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронаврусу COVID-19» та відповідно до Наказу ректора від 12.03.2020 року № 48-ОД, ХНПУ імені Г.С. Сковороди перейшов на дистанційний режим роботи.

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.