Засідання вченої ради університету від 28.12.2020 р.

28 грудня 2020 року відбулося позачергове засідання Вченої ради Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. 

Враховуючи необхідність дотримання санітарних протиепідеміологічних заходів, зокрема, соціального дистанціювання, захід відбувся в актовій залі університету.

Урочиста зустріч розпочалася з виступу ученого секретаря університету, проф. Тищенко Тетяни Іванівни, яка ознайомила присутніх з наказом Міністерства освіти і науки України про призначення ректора університету № 478-К від 23.12.2020 року. 

Відповідно до наказу, на посаду ректора Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди призначено доктора педагогічних наук, професора, член-кореспондента НАНП України Юрія Дмитровича Бойчука терміном на 5 років із 24 грудня 2020 року до 23 грудня 2025 року. Наказ підписав Міністр освіти і науки Сергій Миколайович Шкарлет.

Привітати новообраного ректора прийшли декани, представники від кафедр та структурних підрозділів університету, профспілки та студенти. В свою чергу Юрій Дмитрович подякував за підтримку та пообіцяв всі свої сили спрямувати на розвиток університету.

З основними питаннями порядку денного «Про цільові показники діяльності університету, що визначені в контракті ректора» та «Про призначення проректорів університету» доповів ректор.

✅ Нагадуємо, 3 листопада 2020 року в ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулися вибори ректора, перемогу у першому турі здобув Ю.Д. Бойчук, отримавши 407 голосів і 54,57% підтримки.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.