Загальні збори трудового колективу - 2021

29 грудня 2021 року в актовій залі університету відбулися загальні збори трудового колективу, під час яких було заслухано щорічний звіт ректора ХНПУ імені Г.С. Сковороди, член-кореспондента НАПН України, професора Юрія Бойчука про результати роботи університету за 2021 рік.

Традиційно зустріч розпочали із урочистої частини, під час якої Юрій Бойчук вручив атестати вчених звань науково-педагогічним працівникам вишу.

Атестат доцента отримали:

- канд. філол. наук, доц. кафедри української літератури та журналістики імені проф. Леоніда Ушкалова Олена Варенікова;
- канд. філол. наук, доц. кафедри практики англійського усного і писемного мовлення Ганна Князь;
- канд. пед. наук, доц. кафедри економічної теорії фінансів і обліку Юлія Олійник;
- канд. пед. наук, доц. кафедри англійської фонетики і граматики Олена Чухно;
- канд. пед. наук, доц. кафедри української літератури та журналістики імені проф. Леоніда Ушкалова Валентина Глушич;
- док. філол. наук, доц. кафедри української мови Оксана Халіман.

Атестат професора отримала док. пед. наук, проф., проф. кафедри теорії і методики мистецької освіти та вокально-хорової підготовки вчителя Вікторія Тушева.

Юрій Дмитрович привітав сковородинівців із присвоєнням вчених звань, побажав їм міцного здоров’я, творчого натхнення, реалізації наукового потенціалу, успіхів у роботі для зростання наукового рівня ХНПУ імені Г.С. Сковороди.

У своїй звітній доповіді ректор проаналізував досягнення колективу за поточний рік за різними напрямами: освітня, науково-дослідна, інноваційна, міжнародна, навчально-виховна, інформаційно-іміджева, фінансово-господарська діяльність та ін.

Ректор зауважив, що у цілому 2021 рік був успішний та водночас складний з декількох причин, серед яких першою слід назвати проблему всесвітньої пандемії коронавірусної хвороби (COVID-19). Разом з тим, незважаючи на карантинні обмеження та інші складнощі у звітному році, колектив університету виконував статутні завдання на належному рівні, має значні позитивні результати та здобутки.

Завершився виступ очільника виша завданнями на новий 2022 рік, спрямованими на вирішення нагальних питань, покращення показників діяльності, конкурентоспроможності, зміцнення позицій в рейтингах ЗВО, та побажанням успіхів у новому році.

У обговоренні звіту ректора взяли участь:

- директор Інституту післядипломної освіти і менеджменту, канд. пед. наук, проф. Раїса Чорновол;
- декан факультету психології і соціології, док. філос. наук, проф. Ірина Денисенко;
- зав. кафедри українознавства і лінгводидактики, док. філол. наук, проф. Олена Маленко;
- голова Ради молодих учених університету, док. пед. наук, проф. Ольга Башкір;
- директор студ. містечка Тетяна Чернік;
- голова спортивного клубу університету, зав. кафедри одноборств, фехтування і силових видів спорту, канд. пед. наук, доц. Ірина Кривенцова;
- перший заступник голови студентського парламенту університету Дарья Молчанова.

Зі звітом про виконання Колективного договору між адміністрацією та профспілковою організацією університету виступила секретар Первинної профспілкової організації, канд. пед. наук, доц. кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті Світлана Білецька.

Наприкінці заходу учасники зборів трудового колективу одноголосно (у кількості 182 осіб) схвалили звіт ректора і задовільно оцінили його роботу. Після чого ухвалили новий Статут університету та підтримали рішення ухвали конференції трудового колективу.

Ректор подякував всім присутнім за довіру та високу оцінку його діяльності та зазначив: «Все, що ми робимо, все, що ми плануємо, спрямоване лише на одне- на розвиток нашого університету, на створення комфортного середовища для викладачів, студентів та співробітників… Мені хочеться, щоб кожен, хто працює та навчається тут, був щасливим. Ми будемо робити для цього все, що зможемо, але тільки з вашою допомогою». Юрій Дмитрович привітав з прийдешніми святами та побажав усім миру, міцного здоров’я та щастя у Новому 2022 році.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.