Виставки творчих робіт «Тільки разом»

14 червня 2021 року у холі головного корпусу ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулося урочисте відкриття виставки творчих робіт молодих митців нашого університету «Тільки разом».

Захід зібрав велику кількість гостей: художників, науковців, талановитих студентів, поціновувачів мистецтва.

Очільник університету Юрій Бойчук привітав митців і гостей вернісажу та вручив сертифікати учасникам виставки. Юрій Дмитрович відзначив глибокий сенс і багатозначність різноманіття кольорів на полотнах художників. «У цих картинах є любов. Любов до мистецтва, до життя, до цілого світу», – підкреслив ректор і подякував усім, хто долучився до організації виставки. Також ректор зауважив, що наступного тижня у навчальному корпусі на вул. Валентинівській планується відкриття арт-виставки, де наші митці також матимуть можливість презентувати свої роботи.

Виставка «Тільки разом» - це багатство фантазії і душі, натхнення і енергія Дар’ї Кришталь, здобувачки вищої освіти факультету мистецтв, авторки ідеї та організаторки виставки.

Захід був організований з метою підтримки талановитих митців Сковородинівського університету, презентації їх творчого доробку, активізації мистецького середовища.

В експозиції представлено 45 живописних полотен, написаних упродовж 2019-2021-х років. Роботи виконані в різних стилях та техніках, в основному це масляний живопис та графіка.

Творчі роботи, представлені на виставці, вражають щирістю почуттів: любові, добра, радості, краси. В кожній картині відчувається індивідуальність художника, власне бачення світу.

✅Ознайомитися з експозицією можна у головному корпусі Сковородинівського університету (за адресою: вул. Алчевських, 29). Виставка працюватиме до кінця червня.

N.B. Кожну роботу можна придбати та підтримати молодих художників.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.