Вітаємо сковородинівців-лауреатів районного етапу міського конкурсу «Молода людина року» у 2021 році!

3 червня в Адміністрації Київського району відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів районного етапу міського конкурсу «Молода людина року - 2021».

Лауреатами конкурсу стали представники ХНПУ імені Г.С. Сковороди:

  • доц. Світлана Білецька - у номінації «Громадська діяльність»;
  • проф. Анна Боярська-Хоменко - у номінації «Наукова діяльність»;
  • студентка Анастасія Гладкіх - у номінації «Студенти закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації».

Церемонію нагородження переможців дипломами та пам’ятними статуетками проводив начальник Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту Київського району Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради Володимир Різник.

Щиро вітаємо наших лауреатів! Бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення, нових звершень та перемог!

 Довідково: конкурс «Молода людина року» проводиться 21-тий рік поспіль. Його мета - виявлення і підтримка молоді Київського району, яка досягла значних результатів у навчанні, науковій, громадській та трудовій діяльності, а також у сферах мистецтва, культури та спорту.

Традиційно конкурс проходить в десяти номінаціях: «Учні загальноосвітніх шкіл», «Учні професійно-технічних закладів», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) вищих навчальних закладів III рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері», «Громадська діяльність».

Переможцями та лауреатами стають учасники конкурсу, які досягли висот у своїй сфері діяльності.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.