Вітання ректора Юрія Бойчука з новорічними святами 2023

Дорогі сковородинівці!

Рік, що минає, був для нас неймовірно важким. Але одночасно це був рік неймовірної стійкості, незламності, героїзму й згуртованості українського народу. Хочу подякувати кожному сковородинівцю за його внесок у збереження нашого університету в умовах нових викликів і забезпечення подальшого розвитку педагогічної освіти в Україні.

Незважаючи на величезні труднощі, ми зробили гідний набір першокурсників і здійснили випуск магістрів – педагогів нової формації - стійких і непереможених бійців освітянської ниви, педагогів-миротворців із сформованим стійким моральним духом перемоги у війні, здатних виховувати справжніх громадян і патріотів України, створювати умови для безпечного життя й мирного співіснування в суспільстві, долати життєві перешкоди й рухатися до перемоги над злом і соціальною несправедливістю.

Хочу сердечно Вас привітати з Різдвом Христовим і Новим роком! Від душі бажаю кожному з Вас міцного здоров’я, успіхів у праці та навчанні, міцного здоров’я, любові, добробуту, родинного затишку, наснаги, безмежного щастя, невичерпної енергії, миру та процвітання України!

З пошаною до кожного і вірою в Перемогу
ректор університету Юрій Бойчук

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.