V Всеукраїнський турнір з боротьби самбо присвячений майстрові спорту міжнародного класу Олегу Кармазінському

20 листопада 2021 року у спортивному комплексі "Локомотив" відбувся V Всеукраїнський турнір з боротьби самбо присвячений майстрові спорту міжнародного класу Олегу Кармазінському.Змагання проводилися на призи президента Харківської асоціації спортивних та бойових єдиноборств Юрія Даниляка. В урочистому відкритті заходу взяв участь ректор ХНПУ імені Г.С. Сковороди Юрій Бойчук.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Харківській області Юрій Дмитрович був нагороджений почесною подякою Харківської асоціації спортивних та бойових єдиноборств.

Головним суддею турніру був випускник факультету фізичного виховання і спорту нашого університету, директор КЗ «КДЮСШ №11», суддя міжнародної категорії Олександр Марухненко.

У суддівстві змагань також взяв участь магістрант факультету фізичного виховання і спорту, МСУ, суддя національної категорії Михайло Харьковщенко.

Гідно виступили на змаганнях здобувачі вищої освіти та випускники ХНПУ імені Г.С. Сковороди:

Переможцями турніру стали Максим Бєлєвцов - магістрант факультету фізичного виховання і спорту заочної форми навчання та Дмитро Євдошенко - випускник ІПО;

 Срібними призерами стали Анушер Гулов - здобувач вищої освіти факультету психології та соціології, а також Богдан Кондратович - випускник факультету фізичного виховання і спорту;

Бронзову нагороду виборов Сергій Цикалов - випускник факультету фізичного виховання і спорту.

За крок до п’єдесталу залишились здобувачі вищої освіти факультету фізичного виховання і спорту Даніїл Ісаєнко й Кіріл Красніков, яким дещо не вистачило змагального досвіду.

Трансляцію заходу можна переглянути на ютуб-каналі KSTV (Kharkiv Sport TV).

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.