Урочиста церемонія нагородження педагогів вишу відзнаками Харківської міської ради

Минулого тижня у нашому університеті відбулася урочиста церемонія нагородження педагогів вишу відзнаками Харківської міської ради. З нагоди Дня працівників освіти виконувач обов'язків Харківського міського голови Ігор Терехов особисто вручив сковородинівцям почесні нагороди.

У своєму виступі Ігор Терехов зазначив, що харківські викладачі гідно відповіли на виклик пандемії, за що міська влада їм дуже вдячна. Секретар міськради побажав присутнім міцного здоров'я, натхнення і вдячних студентів.

Відтак, за багаторічну сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освіти і науки міста Харкова та з нагоди професійного свята- Дня працівників освіти почесні нагороди отримали:

  • Ірина Гавриш - док. педагогічних наук., проф., проф. кафедри теорії і методики викладання природничо-математичних дисциплін у дошкільній, початковій і спеціальній освіті;
  • Наталія Пономарьова- док. пед. наук, декан фізико-математичного факультету;
  • Віталій Коробейнік - канд. пед. наук, доц., декан факультету фізичного виховання і спорту;
  • Вікторія Плахтєєва - канд. пед. наук, доц., доц. кафедри суспільно-правових дисциплін і менеджменту освіти;
  • Олександра Холтобіна - канд. педагогічних наук, доц., доц. кафедри теорії, технологій і методик дошкільної освіти.

Вітаємо сковородинівців з високими нагородами! Зичимо їм творчих злетів, невичерпної енергії, життєвої наснаги, незгасного оптимізму, миру, щастя, добробуту, міцного здоров’я і родинного затишку!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.