Угода про співпрацю

8 вересня у залі прийому офіційних делегацій ректор Сковородинівського університету Юрій Бойчук та директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко урочисто підписали угоду про співпрацю.

Метою укладання угоди стала домовленість про співпрацю щодо зарахування участі у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання як результату підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, які залучалися ХРЦОЯО до проведення ЗНО, суб’єктом надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації - ХНПУ імені Г.С. Сковороди, а також про створення додаткових пунктів проведення ЗНО-2022 на базі нашого університету.

N.B. Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти забезпечує проходження тестування із ЗНО у трьох областях Східної України — Харківській, Сумській та Полтавській.

Цього року Сковородинівський університет став одним із найбільш популярних вишів Харкова за кількістю заяв абітурієнтів.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.