Телеміст з Президентом України Володимиром Зеленським

Напередодні 300-річчя від дня народження видатного українського філософа, поета й педагога, духовного патрона нашого університету Григорія Сковороди здобувачі вищої освіти, викладачі та ректорат ХНПУ імені Г.С.Сковороди поспілкувалися з Президентом України Володимиром Зеленським у форматі відеозв'язку. Для участі в телемості до Сковородинівського університету завітав очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Спілкуючись зі студентами та викладачами, Володимир Зеленський відзначив, що йому завжди приємно зустрітися з освіченими й розумними людьми.

 «Я з великою повагою ставлюся до викладачів. Знаю, що це складна робота, адже сам народився в сім'ї викладача. Але розумію, як непросто й студентам, бо сам був студентом», – сказав глава держави. 

У своєму виступі Володимир Зеленський також відзначив, що сьогодні Україна спроможна віднайти свою справжню спадщину завдяки роботі науковців і фахівців, які мають глибокі знання з історії.

 «Сьогодні хочеться найбільше забутого, але нашого, українського. Нашу ідентичність треба підтримувати».

Президент подякував студентам і викладачам за стійкість у цей непростий час.

Відповідаючи на запитання аудиторії, глава держави висловив переконання, що всіх присутніх об'єднує як прийдешня визначна дата – 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди, так і любов до України й велика повага до історії нашої держави.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.