Студентська весна - 2023!

Ми так довго на неї чекали.. І ось, нарешті, цей день настав! Від самого ранку у стінах головного корпусу Альма Матер відбулося значне пожвавлення. З усіх куточків України в обійми теплого та рідного Сковородинівського університету поспішали наші талановиті студенти. 25 квітня у ХНПУ імені Г.С. Сковороди відбулося урочисте нагородження та гала-концерт загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу художньої самодіяльності «Студентська весна - 2023».

Більше світлин

З привітальним словом до почесних гостей-студентів, викладачів та співробітників вишу звернувся ректор Юрій Бойчук. У своєму виступі Юрій Дмитрович подякував усім учасникам конкурсу за чудове свято, яке вони подарували колективу.

 Цього року відбіркові тури до фестивалю-конкурсу проходили у декілька етапів, переважно в онлайн-форматі. У святковий день гала-концерту талановиті сковородинівці вражали своєю артистичністю, чутливістю та дарували гарний настрій і незабутню атмосферу всім присутнім.

У своїх виступах конкурсанти поєднали різні види мистецтва – поезію, музику, художню творчість, а також створювали оригінальні дуети і ансамблі, масові творчі номери, яскраві авторські твори. Деякі з них стали справжнім відкриттям цьогорічного фестивалю. Глядачі підтримували учасників гучними оплесками, щирими вітаннями та яскравими посмішками.

Вітаємо сковородинівські таланти із неймовірним результатом! Бажаємо нових звершень та творчих здобутків! Ми пишаємося та надихаємося Вами!

Мирної, теплої, переможної всім нам весни!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.