Стажування викладачів ХНПУ імені Г.С.Сковороди з дистанційного навчання

21 жовтня 2020 року Інститутом інформатизації освіти на базі кафедри інформаційних технологій розпочато стажування викладачів, які є відповідальними на факультетах за дистанційне навчання. Завідувачка кафедри ІТ С.О.Доценко доповіла про організаційні моменти стажування та провела перше заняття щодо наповнення дистанційних курсів на платформі Moodle ХНПУ імені Г.С. Сковороди. Заняття будуть проводитися щотижня. Списки відповідальних за дистанційне навчання на факультетах буде розміщено на сторінці Інститут інформатизації освіти. 

Триває стажування для викладачів університету. Заняття проводяться в трьох корпусах у зручний для викладачів час, в малих групах та із дотримання карантинних обмежень. За жовтень вже пройшло стажування понад 30 викладів університету. Заняття проводять висококваліфіковані викладачі кафедри ІТ: доктор пед.наук, проф. С.О.Доценко; канд.фіз.-мат. наук, доцент В.В. Москаленко; кан.пед.наук, доцент В.В. Лебедєва;  кан.пед.наук, доцент Н.І. Толяренко; кан.пед.наук, викл. Х.М. Алієв.

Для проходження стажування викладачам потрібно заповнити онлайн-анкету на сторінці Інституту інформатизації освіти або Кафедри інформаційних технологій.  

Онлайн-анкета "Реєстрація на стажування з дистанційної освіти"

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.