Привітання в.о. ректора Ю.Д. Бойчука з Днем Університету

Зі святом, дорогі сковородинівці!

Шановні професори й викладачі, студенти, аспіранти, співробітники, ветерани та всі, хто носить горде звання випускника Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди! Щиро вітаю вас з 216-ю річницею від дня заснування Сковородинівського університету!

ХНПУ імені Г.С. Сковороди, уславлений багатовіковими традиціями формування справжньої еліти українського суспільства – освітян і науковців, літераторів, митців, спортсменів. Історія, традиції, потужний професорсько-викладацький склад і впровадження інноваційних технологій в освітній процес дозволили університету посісти почесне місце серед провідних педагогічних вишів України.

За роки 216-річного  існування університет не змінював свого призначення: «навчати мистецтва вчити інших» і у цілому підготував  понад 220 тисяч висококваліфікованих учителів. Тільки за роки незалежності України дипломи бакалаврів та магістрів отримали понад 130 тисяч випускників.

Головне ж багатство нашого університету – щирі, щедрі та безмежно талановиті люди, які своєю працею створюють імідж та добру славу Alma Mater, є взірцем для сучасних студентів. Кожен із вас є важливою частиною Сковородинівської родини! Лише спільними зусиллями ми можемо подолати всі виклики такого непростого 2020 року і повернути впевненість у мирне й успішне майбутнє нашої рідної України.

Нехай у нашому колективі завжди панує взаємоповага і злагода! Сердечно бажаю вам широких і щасливих доріг, миру і віри, творчої наснаги і натхненної праці на благо Сковородинівського університету! 

Щиро - в.о. ректора
Юрій Бойчук

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.