Привітання ректора Юрія Бойчука з Днем Знань та початком нового навчального року

Дорогі першокурсники!

Вітаю вас з новим важливим і цікавим етапом у вашому житті. Ви доєдналися до нашої Сковородінівської родини, стали студентами найстарішого педагогічного університету України з прекрасним сильним колективом, який вміє працювати задля розвитку і підвищення свого рейтингу в національній системі вищої освіти. Напередодні 1 вересня вже проходять перші знайомства з вами, майбутньою освітянською елітою Харкова і країни, яка після Перемоги буде відбудовувати, наповнювати новим сенсом зруйновані агресором заклади освіти: садочки, школи, коледжі, університети. Від нашої продуктивної праці, максимального об’єднання спільних зусиль під час Вашого навчання залежить утвердження цінності педагогічної освіти і вчительської професії.

Перед нами стоїть багато завдань, які потребують максимуму відповідальності, самовіддачі, працьовитості, пошуку. Запевняю вас, що Сковородинівська родина стане плечем опори протягом усього навчання, буде заохочувати ваші амбіції, допомогати в реалізації нових можливостей для студентів: літні школи, програми подвійних дипломів, дуальна освіта й міжнародна мобільність.

Хочу побажати всім ефективно організувати навчальний рік, активно здійснити комунікацію у всіх сферах багатограного студентського життя.

Бажаю кожному творчих сил, енергії й оптимізму, досягання сміливих цілей і професійних висот, міцного здоров’я і найголовніше — Переможного Миру в Україні!

Щиро,
ректор університету
Юрій БОЙЧУК

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.