Перша зустріч робочої групи з вивчення і узагальнення досвіду ЗВО Харківської області щодо використання дистанційних форм навчання та визначення шляхів впровадження змішаного навчання у 2020-2021 навчальному році

14 липня 2020 року відбулась перша зустріч робочої групи, під керівництвом директора Харківського регіонального інституту державного управління Білової Людмили Олександрівни, з вивчення і узагальнення досвіду ЗВО Харківської області щодо використання дистанційних форм навчання та визначення шляхів впровадження змішаного навчання у 2020-2021 навчальному році.  

Нарада відбулась в онлайн режимі на платформі Zoom. В ній приймали участь представники 11 ЗВО м. Харкова. Від ХНПУ імені Г.С. Сковороди до даної робочої групи входить директор Інституту інформатизації освіти Андрій Іванович Прокопенко. 

Обговорювалися питання щодо розробки загального положення адміністративного введення у ЗВО України форм змішаного та дистанційного навчання, а також проблема тарифікації навантаження у вищеозначених формах для подальшого внесення пропозицій в МОН України.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.