Онлайн-випуск магістрів - 2020

22 грудня 2020 року особливий день для Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. У нас випускний! Звісно, пандемія коронавірусу не дозволяє провести традиційні урочистості в офлайн - форматі. Але ж так хочеться відзначити цей день всією сковородинівською родиною.  Тож, ласкаво просимо на онлайн - святкування випуску магістрів - 2020!

Сьогодні з’явилася нова генерація дипломованих освітян, які будуть працювати на благо всієї України. Довгоочікувані дипломи магістрів – перепустки у новий статус висококваліфікованих фахівців отримають 965 випускників. Кращі з них будуть нагороджені академічними відзнаками у 9 номінаціях: «Премія імені Г.С. Сковороди», «За науково-дослідну роботу», «За спортивні досягнення», «Відмінник навчання», «Студентська сім’я», «Кращий волонтер та козацький вишкіл», «Художня творчість та виконавська майстерність», «Лідер студентського життя», «Кращий медійник». Вітаємо всіх випускників з успішним закінченням Alma Mater! Сьогодні ви змінили статус студентів на статус випускників, не менш почесний і не менш відповідальний. Віримо, що у вашій пам’яті залишаться не тільки лекції, іспити, заліки, дистанційка... Спогади про яскраве та насичене студентське життя будуть завжди зігрівати.

Знаємо, що у Ваших серцях назавжди залишиться любов і повага до Alma Mater.

 Зі святом, дорогі наші випускники!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.