Онлайн-нарада з питань організації роботи офіційного сайту ХНПУ імені Г.С. Сковороди

11 листопада 2020 року відбулася онлайн-нарада з питань організації роботи офіційного сайту ХНПУ імені Г.С. Сковороди під головуванням в.о. ректора університету Юрія Дмитровича Бойчука.

У заході взяли участь проректори університету, завідувачі кафедр та керівники структурних підрозділів. Учасники онлайн-зустрічі обговорили концепцію розвитку офіційного комплексного веб-сайту ХНПУ імені Г.С. Сковороди як засобу презентації сучасного університету у глобальному інформаційному середовищі. Юрій Дмитрович акцентував увагу на необхідності постійного інформаційного оновлення та актуалізації новин на веб-сайті першого педагогічного.

Керівник відділу комп’ютерного адміністрування Анна Сергіївна Дідоренко виступила з доповіддю «Алгоритм оновлення інформації на офіційному сайті ХНПУ імені Г.С. Сковороди». Доповідачка детально проаналізувала інформацію на сайті університету по окремим структурним підрозділам та надала практичні рекомендації з розміщення актуальних новин на головному електронному ресурсі нашого університету.

Детальніше з матеріалами доповіді можна ознайомитися на сайті університету, на сторінці відділу Комп’ютерного адміністрування.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.