Наукова бібліотека повідомляє

Шановні колеги, 2020 рік виходить на фінішну пряму і щоб трошки відволіктися, застосувати отримані знання пропоную вам і вашим колегам, взяти участь у вікторині “Знатоки RSCI”.

Щотижня з 16 листопада до 25 грудня на сторінці https://clarivate.com/ru/web-of-science/rsci_quiz/ буде опубліковано три питання, відповіді на які ви зможете знайти у RSCI на платформі Web of Science.

Щотижня серед учасників що дадуть правильні відповіді на всі три питання неупереджений random випадково обиратиме призера тижня, який отримає поштою книгу «Руководство по наукомерии» та корисні сувеніри на згадку. Учасники, які дадуть вірні відповіді на всі запитання протягом шести тижнів вікторини автоматично беруть участь у розіграші супер призу.

Деталі за посиланням у відеоінструкції https://youtu.be/LwNWf6ONgVU а анкета чекає вас https://forms.gle/xVBy9tg5Sg3iuf3i9

Також анонсуємо і чекаємо вас і ваших колег на нових, останніх цього року вебінарах українською. Реєстрацію відкрито. Необхідно перейти за посиланням та натиснути на Register і заповнити анкету. Трансляція проходитиме в Webex підключення можливо лише з комп'ютерів з операційною системою вище ХР та оновленими версіями браузерів. Передбачено сертифікат учасника за кожну тему окремо, тим хто прослухає більше 90% вебінару.

Вебінари Web of Science українською(натиснить для ознайомлення)

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.