Масова вакцинація студентів, викладачів та співробітників ЗВО

18 листопада 2021 року у стінах нашого університету вкотре відбулася масова вакцинація студентів, викладачів та співробітників ЗВО, відповідно до вимоги МОН України щодо забезпечення учасників освітньої сфери щепленням від COVID-19.

За ініціативи ректорату Сковородинівського вишу заходи з вакцинації в університеті проводяться регулярно, починаючи з вересня 2021 року. COVID-щеплення першою та другою дозою вакцини проводить мобільна бригада Харківської міської поліклініки N 20 під керівництвом досвідченого лікаря, завідуючої пунктом охорони здоров’я університету Тетяни Циганкової. Для щеплення медики використовують зареєстровані ВООЗ вакцини на вибір кожного: "Comirnaty” від компанії “Pfizer-BioNTech”, “Moderna”, “AstraZeneca”, “CoronaVac”.

Кількість вакцинованих студентів та співробітників у всіх структурних підрозділах збільшується щодня. На початку листопада рівень вакцинації працівників університету становив близько 75%.

Інформація щодо наступних дат щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19, як і у попередні рази, буде розповсюджуватися на сторінках соціальних мереж та на сайті університету. Слідкуйте за нашими оновленнями.

Ми нагадуємо, що під час пандемії необхідно уникати масових скупчень людей та носити маски.

Бажаємо здоров’я усім членам нашого колективу! Бережіть себе та своїх близьких!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.