Доповідь на тему: "Психолого-педагогічний супровід професійного розвитку майбутніх учителів біології і хімії"

30 листопада на Виконавчій раді ХНПУ імені Г.С. Сковороди, від природничого факультету і кафедри педагогіки у рамках співпраці університетських кафедр і закладів загальної середньої освіти, щодо забезпечення Освітніх програм природничого факультету, було представлено доповідь на тему: "Психолого-педагогічний супровід професійного розвитку майбутніх учителів біології і хімії".
Із вступним словом виступила доктор біологічних наук, професор, декан природничого факультету Маркіна Тетяна Юріївна. Про психолого-педагогічний супровід майбутніх учителів біології і хімії доповіла доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки Васильєва Світлана Олександрівна. Також, заслухали стейкхолдера Освітніх програм природничого факультету, директор Харківської гімназії 116 Бугакову Світлану Володимирівну, яка надала рекомендації і побажання, щодо покращення ОП і проведення практик.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.