Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 11.10.2021 р.

У понеділок, 11 жовтня 2021 року у очному форматі в актовій залі університету відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) під головуванням ректора Юрія Бойчука.
Говорили про плани на новий тиждень, про підготовку до акредитації освітніх програм, міжнародну проєктну діяльність вишу, про вакцинацію та продовження карантину в університеті.
Юрій Дмитрович зазначив, що з настанням осені показники захворюваності на коронавірусну інфекцію стрімко повзуть угору. У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації університет буде вимушений продовжити освітній процес в онлайн- форматі, із застосуванням технологій дистанційного навчання.
Ректор закликав всіх присутніх піклуватися про своє здоров’я, бути соціально відповідальними, обов’язково вчасно проходили обстеження та, за відсутності протипоказань, вакцинуватися.
Проректор з навчально-наукової роботи Володимир Борисов звернув увагу присутніх на можливості для здобувачів вищої освіти та співробітників пройти вакцинацію у нашому ЗВО. Зокрема, вже у середу, 13 жовтня з 9:00 до 13:00 в університеті (вул. Валентинівська, 2, каб. 105) відбудеться щеплення мобільною бригадою першою та другою дозою вакцини (Pfizer BioNTech; AstraZeneca; CoronaVac).
Проректорка з наукової, інноваційної і міжнародної діяльності Світлана Бережна розповіла про заплановані до проведення у нашому університеті наукові конференції, тематичні заходи та проінформувала присутніх про актуальні можливості з академічної мобільності для усіх учасників освітнього процесу.
Проректорка з навчально-виховної роботи Наталія Борисенко повідомила про відкриття інсталяції «Історія нескорених» до Дня захисника України. Урочистий захід відбудеться 12 жовтня о 13:00 у корпусі ХНПУ імені Г.С. Сковороди (вул. Валентинівська, 2, ІІ-й поверх).
Основними питаннями, винесеними на розгляд членів ради були:
1. Про результати вступу до аспірантури і докторантури та організацію освітньо-наукового процесу за третім рівнем вищої освіти (Ірина Разуменко);
2. Про програму професійного партнерства зі стейкхолдерами розповіли (Ірина Єсьман та Ірина Разуменко);
3. Про забезпечення методичної підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 013 Початкова освіта науково-консультаційним Центром читання та дитячої книги (Альона Ємець);
4. Про особливості сертифікації вчителів початкової школи (Ніна Чернушенко).
Також були розглянуті й інші важливі питання життєдіяльності університету.
 Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 18 жовтня 2021 року.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.