І Всеукраїнська науково-практична конференція "Цифрова трансформація освіти і науки"

2-3 березня 2023 року на базі Харківського національного педагогічного університету було проведено І Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Цифрова трансформація освіти і науки». Організатори конференції: Міністерство освіти і науки України, ДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди (кафедра технологій дистанційного навчання та цифрової дидактики  в дошкільній освіті), Черкаський державний технологічний університет, Полтавський національний педагогічний університет  імені В. Г. Короленка

Метою нашої конференції було об’єднання українських науковців для обговорення актуальних проблем цифровізації освіти та науки; обмін досвідом та науковими розробками, презентування своїх новаторські ідеї, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії.

Основні напрями конференції: 

Секція 1. Перспективи розвитку освіти і науки в цифровому суспільстві.
Секція 2. Цифрова інтеграція науки, освіти і культури.
Секція 3. Інновації в умовах цифрової трансформації освітнього середовища.
Секція 4. Актуальні проблеми розвитку цифрових компетентностей сучасного педагога.
Секція 5. Кібербезпека та захист інформації в цифровому просторі.
Секція 6. Академічна доброчесність у цифровому освітньому просторі.
Секція 7. Цифровізація соціальної сфери. 

У роботі конференції взяли участь науковці, науково-педагогічні працівники, представники громадських організацій, докторанти, аспіранти, здобувачі освіти бакалаврського й магістерського рівнів, інші фахівці й зацікавлені особи.

 

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.