Засідання Виконавчої ради (Ради з якості) від 04.10.2021 р.

4 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання Виконавчої ради (Ради з якості) в офлайн форматі, із дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів, зважаючи на продовження карантинних обмежень у закладах вищої освіти.

На початку зустрічі ректор Юрій Бойчук привітав сковородинівців із професійним святом - Днем працівників освіти, й побажав міцного здоров'я, наснаги, професійних успіхів, віри в наш університет і у свої сили.

Учасники засідання обговорили низку важливих питань діяльності університету та його структурних підрозділів. Зокрема, про організацію та здійснення самоаналізу освітньої програми «Англійська мова і література та переклад» розповіли Ярослава Сазонова та Ірина Єсьман.

Про матеріальний стан іменних аудиторій в університеті, оновлення та наповнення експозицій розповіла Людмила Зеленська. У своєму виступі Людмила Дмитрівна акцентувала увагу на необхідності розвитку іменних структурних підрозділів з метою підвищення якості освіти для здобувачів.

Під час засідання було заслухано доповіді представників всіх факультетів (деканів та координаторів з навчально- виховної роботи) про роботу факультетів вишу з профорієнтації випускників закладів середньої освіти.

Наступне засідання виконавчої ради відбудеться 11 жовтня.

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.