Тренінг-практикум «Управлінські поєдинки»

19 травня на запрошення Асоціації випускників ХНПУ імені Г.С. Сковороди до університету завітав наш випускник, експерт з успішного проведення публічних виступів, сертифікований бізнес-коуч, фахівець у сфері  ведення переговорів Дмитро Ляховецький. 

 У змішаному форматі Дмитро провів тренінг-практикум "Управлінські поєдинки", у якому взяли участь здобувачі різних рівнів вищої освіти, викладачі та випускники університету.

 Учасники зустрічі разом з тренером навчалися розуміти та уважно слухати свого опонента, уникати конфліктних ситуацій та вміло вести діалог.

На тренінгу було організовано процедуру розбору ситуацій з управлінських поєдинків, під час яких учасники дізналися про головні секрети успішної комунікації; ефективні механізми ведення переговорів у режимі реального часу; навчилися знаходити аргументи і вміло управляти переговорами; набули досвіду швидко реагувати на зміни в переговорних процесах; познайомилися з матрицею вирішення конфліктів (за Томасом Кілманом).

 Тренер поділився власним досвідом роботи у сфері ведення переговорів та розповів про проєкти,  які реалізуються на міському рівні.

Тренінг-практикум відбувся надзвичайно змістовно та цікаво, адже був наповнений корисним практичним матеріалом та позитивними емоціями. Учасники навіть не помітили, як швидко промайнув час. Усі присутні отримали цінні поради щодо вдосконалення техніки ведення переговорів, а саме: переконливо доносити свою думку і викликати позитивну реакцію; знаходити аргументацію під час ведення переговорів; вгамовувати свої страхи під час переговорів, утримувати увагу співрозмовників та долати бар’єри в комунікації.

 Координаторка Асоціації випускників університету Алла Цапко та учасники зустрічі подякували гостеві за прокачку здібностей успішної комунікації на всіх рівнях: від побутового до професійного! 

 Дякуємо Дмитро Ляховецкий за дві години позитиву та практики! До нових зустрічей в #SkovorodaFamily!

Campus LifeІм'я великого українського філософа, поета і народного просвітителя Г.С.Сковороди в офіційній назві нашого університету.